تیترهای جذاب

دوست دارید بدانید چطور هدلاین های هیجان انگیز برای جذب کلیک و ترافیک بنویسید؟

بهترین هدلاین ها:

  • کاملا مرتبط با موضوع و محتوای بدنه هستند.
  • شامل کلیدواژه ها هستند.
  • مخاطب را کنجکاو می کنند تا روی محتوا کلیک کند.

اینجا جایی است که می توانید تمام خلاقیت تان را به خرج بدهید تا ارزش بیشتری به تیتر و محتوای خودتان بدهید تا کاربران بیشتری آن را بخوانند. هیچ علم و یا دستورالعمل خاصی برای نوشتن هدلاین ها وجود ندارد اما شما می توانید از این نکات استفاده کنید تا تیترهای بهتر و خلاقانه تر بنویسید.

1. اجازه بدهید کلیدواژه ها شما را جلو ببرند

اگر می خواهید یک محتوای همیشه سبز بنویسید باید حتما قبل از هر چیز تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید و ببینید کاربران در مورد این موضوع چه سوالاتی دارند و دنبال چه چیزی هستند. حتی یک کلمه ی کوچک و یا یک اختلاف خیلی ریز هم می تواند تاثیر زیادی در رتبه ی شما داشته باشد. می توانید کی وردها را بشکنید و یا چند کلمه دیگر به این کلیدواژه ها اضافه کنید. مثل در این محتوا ما کلیدواژه های:

  • نوشتن تیترهای جذاب
  • نکات نوشتن تیترهای جذاب
  • نکات نوشتن تیتر برای جذب ترافیک
  • چگونه تیترهای جذاب بنویسیم؟

را بررسی کردیم و بهترین عنوان که حاوی این کلیدواژه ها باشد را انتخاب کردیم. هرچقدر این عنوان را خلاقانه تر و متناسب با کلیدواژه ها بنویسید نرخ کلیک بالاتری را تجربه خواهید کرد. نرخ بازگشت سرمایه ی شما هم بالاتر می رود. چون موتورهای جستجو رتبه ِ ی بهتری به سایت شما می دهند.

2. چند تیتر بنویسید و بهترین را انتخاب کنید.

نوشتن تیتر یکی از بزرگترین چالش های هر نویسنده ای است. معمولا وقت زیادی می گیرد. باید هم بگیرد. بزرگترین نویسنده های محتوا معمولا نیمی از وقت کل نوشتن شان را صرف نوشتن تیتر می کنند. برای اینکه راحت تر عنوان موردنظرتان را بنویسید همان ابتدای کار چندین عنوان که به ذهن تان می رسد را انتخاب کنید.

یک طوفان فکری در مغزتان راه اندازی کنید و هر چیزی که به فکرتان می رسد را بنویسید و در نهایت بهترین گزینه را انتخاب کنید. این کار به شما ایده های جدید و تازه ای می دهد تا راحت تر تیتر مناسب را پیدا کنید.

3. گاهی تیتر کوتاه و شیرین بهتر جواب می دهد.

گاهی اوقات بهتر است یک تیتر کوتاه اما تاثیرگذار بنویسید. تیتری متناسب با موضوع و بدون اضافه کردن شاخ و برگ اضافی. هر هدلاینی لازم نیست طولانی باشد. گاهی وقت ها یک راست سراغ موضوع بروید. رویکرد خوبی است. بعضی افراد فکر می کنند تیتر کوتاه به درد نمی خورد یا نمی تواند ارزش یک تیتر بلند را داشته باشد. اما این کاملا اشتباه است.

4. یک نقل قول از داخل مطلب انتخاب کنید.

یک مورد دیگر که می تواند هدلاین قدرتمند و جذابی برای مطلب شما باشد نقل قولی است که از یک نفر دیگر داخل مطلب آورده اید. مخصوصا اگر این نقل قول از طرف یک فرد سلبریتی و معروف و یا یک اینفلوئنسر باشد. در چنین موقعیتی این نقل قول می تواند تیتر شما را به یک عنوان فوق العاده بدل کند.

البته توجه داشته باشید که این نقل قول باید کوتاه باشد تا با سایز تیتر همخوانی داشته باشد. شما نمی توانید یک جمله ی بزرگ و طولانی را به عنوان تبدیل کنید. می توانید نقل قول را کمی کوتاه تر کنید. اگر فرد معروفی این جمله را گفته است می توانید اسم این فرد را هم به عنوان اضافه کنید تا اعتبار بیشتری به نوشته بدهید.

5. آمارها در عنوان فوق العاده عمل می کنند.

یک آمار قوی، یک آمار جالب توجه و یک آمار متناسب با موضوع می تواند تیتر شما را قوی تر و جذاب تر کند. مثلا 81 درصد از برندهای بزرگ دنیا حداقل یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ داشته اند. یا کمپانی EAsport با کمپین CRO نرخ تبدیل سایتش را 12 درصد افزایش داد. تیترهای مثل این درجا یک جرقه در ذهن کاربر ایجاد می کنند.

این کلیدواژه ها با اینکه چندان از نظر کلیدواژه ها گوگل پسند نیستند اما همچنان قدرت بالایی دارند. در آپدیت های اخیر گوگل اطلاعات و فکت هایی که حول یک موضوع خاص ارائه می شود در نتایج جستجوی گوگل دیده می شوند و این می تواند یک فرصت عالی باشد تا هم گوگل و هم کاربران را بیشتر و بیشتر شیفته ی خودتان کنید.

6. به تیترهای رقبای خودتان نگاه کنید.

همیشه جایی وجود دارد که اگر گیر کرده اید و نمی دانید چه تیتری انتخاب کنید می توانید روی آن حساب کنید. کافیست ببینید رقبای شما چه تیترهایی برای این موضوعات در نظر گرفته اند. موضوع محتوای تان را در گوگل سرچ کنید تا تمام عنوان های مربوط به این موضوع که در گذشته منتشر شده اند را ببینید.

البته ما نمی گوییم کورکورانه از رقبا تقلید کنید. از آن ها ایده بگیرید و سعی کنید تیتری بهتر و تاثیرگذارتر بنویسید. چند تیتر را با هم ترکیب کنید و تیتری قدرتمند تر بسازید.

7. مخاطب را هل دهید را تا روی تیترتان کلیک کند.

باید یک اضطرار یا ضرورت خاص به تیترتان اضافه کنید. این کار بسیار مهم است. باید تیترتان را به گونه ای بنویسید که مخاطب فکر کند که اگر این محتوا را نخواند چیز مهمی از دست می دهد و باید حتما همین الان روی آن کلیک کند.

این کار به یک دید خیلی وسیع نیاز دارد. اینکه مخاطبان را دقیقا بشناسید و بفهمید چه سوالاتی پس ذهن آن ها قرار دارند. اگر به این سوالات و دغدغه ها خیلی ریز و کوتاه اشاره کنید قطعا کلیک می خورد. در ضمن می توانید به آن حالت فوری هم اضافه کنید. مثلا:

  • اشتباهات مهلک در سئو سایت (سایت شما هم چنین اشتباهاتی دارد.)
  • توصیه بزرگترین نویسنده های محتوا برای نویسندگان تازه کار
  • همین الان اضطراب و استرس کاری را نابود کنید.

این تیترها حسی از ضرورت و فوری بودن دارند. مخاطبان با آن ها درگیر می شوند. در نتیجه کلیک خور بالایی هم تجربه می کنند. از این جنس تیترها می توانید در رپورتاژها استفاده کنید تا محتوای شما بیشتر و بیشتر خوانده شود.

8. سوال بپرسید

سوال همیشه جواب می دهد. اگر گیر کرده اید و نمی دانید چه عنوانی برای محتوای تان بنویسید یک سوال می تواند کار را تمام کنید. محتوای شما به چه سوالی پاسخ می دهد؟ حالا همان سوال را در تیتر بیاورید و تمام. معمولا سوالات در گوگل هم به شکل سوال نوشته می شوند. یعنی کاربران واقعا از گوگل می پرسند «چطور رتبه ی سایت را در گوگل بالا ببریم» حالا شما اگر محتوایی دارید که در مورد افزایش رتبه سایت در گوگل است می توانید از همین تیتر استفاده کنید. یا مثلا الگوریتم پنگوئن گوگل چیست و چه تاثیری روی سایت دارد؟

سوال می تواند کاربر را درگیر کند. در حقیقت کاربران دوست دارند جواب سوالات شان را از گوگل بگیرند. در نتیجه اگر محتوای شما در نتایج جستجوی گوگل دیده شود نرخ کلیک خوبی هم دریافت می کند.

9. کال تو اکشن ها را فراموش نکنید.

تا زمانی که شما از کاربر نخواهید کاری انجام دهد کاربر میلی به انجام این کار ندارد. برای همین بهتر است در محتوای خودتان به کاربر چیزی بگویید یا از او بخواهید کاری انجام دهد.

مثلا:

  • با بهترین ابزارهای سئو آشنا شوید.
  • جدیدترین تکنیک های استراتژی محتوا را یاد بگیرید.

فرمول ساده ای است. از کاربر بخواهید تا کاری انجام دهد. این کار می تواند یاد گرفتن یک مطلب جدید باشد و یا آشنا شدن با چیزی و یا حتی خرید و عضویت در یک سایت.

10. از اعداد استفاده کنید

تحقیقات نشان داده اند که اگر از اعداد در تیترتان استفاده کنید کلیک خور بالاتری دارد. همان کاری که ما در این تیتر انجام داده ایم. عددها زودتر دیده می شوند. زودتر خوانده می شوند و چون همه ی ما هر روز با اعداد سروکار داریم راحت تر مفهوم اعداد را درک می کنیم.

اگر محتوای شما چندین روش یا چند محصول یا چند چیز خاص را معرفی کرده باشد بهتر است این عدد را تایتل هم بیاورید.

جمع بندی

هیچوقت برای تغییر دادن تیتر دیر نیست. مخصوصا اگر برای وبلاگ سایت تان تیتر انتخاب کرده اید و بعدها متوجه می شوید که این تیتر جذابیت بالایی ندارد و یا در گوگل رتبه ِ ی خوبی نگرفته است و کلیک چندانی دریافت نمی کند. به راحتی می توانید آن را تغییر دهید و تیتر بهتری برای آن انتخاب کنید. برای همین بهتر است همیشه نرخ ترافیک و نرخ CTR مطالب تان را رصد کنید و اگر نتایج ضعیفی دارند روی تیترها کار کنید و این آمارها را بهبود ببخشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا در دریافت خدمات سئو می توانید با شرکت سئوکار در ارتباط باشید.