الگوریتم مدیک گوگل

الگوریتم مدیک گوگل ، در حقیقت نوعی آپدیت الگوریتم ها (The Medic Update) است که در بین فارسی زبان ها به الگوریتم معروف شده است. موتور جست و جوگر گوگل، از الگوریتم های بسیار متنوع و پیچیده ای تشکیل شده است که برای افزایش کارایی باید در بازه های زمانی مشخصی، به روز رسانی شوند.

گوگل چندین بار در هر سال، الگوریتم های خود را به روز می کند تا مرتبط ترین و قابل اعتمادترین نتایج را به جستجوگران ارائه دهد. در آگوست 2018، گوگل با انتشار به روزرسانی الگوریتم خود که بعداً «آپدیت مدیک (Medic Update)» نامگذاری شد، شروع به توجه به محتوای پزشکی و بهداشتی کرد.

این به‌روزرسانی تأثیرات گسترده‌ای بر بسیاری از وب سایت های ارائه دهنده ی محتوای پزشکی و سلامت داشت. در ادامه با سئوکار همراه باشید تا با الگوریتم مدیک گوگل بیشتر آشنا شوید.

الگوریتم مدیک گوگل چیست؟

الگوریتم مدیک ، دومین به‌روزرسانی بزرگ الگوریتم گوگل در سال 2018 بود که ابتدا در 22 ژوئیه منتشر شد اما اکثر سایت ها در 1 آگوست متوجه تغییرات قابل توجهی شدند. گوگل ادعا کرد که این یک به روزرسانی جهانی و اصلی است، به این معنی که همه سایت ها و صنایع را در همه جا تحت تأثیر قرار می دهد. آپدیت یا همان الگوریتم مدیک، یک "broad core algorithm update" بود که اثرات شدیدی را در SERP ها (صفحات نتایج موتور جستجو) نشان داد. با این حال گوگل به کاربران اطمینان داد که: «تغییرات در سیستم های ما به نفع صفحاتی است که قبلاً پاداش کمتری دریافت می‌کردند.» به طور کلی آن چه مشخص است، استفاده ی بیشتر گوگل از سایت هایی با محتوای باکیفیت، با کارشناسان معتبر و دارای اعتبار دامنه قوی است.

الگوریتم مدیک روی سئو سایت ها چگونه تأثیر می گذارد؟

الگوریتم مدیک ، بیشتر سایت های YMYL را تحت تاثیر قرار می دهد. YMYL مخفف "Your Money Your Life" است و این سایت ها محصولات یا خدماتی را ارائه می دهند که می توانند بر سلامت کاربران تأثیر بگذارند. یکی از اهداف گوگل برای این به روز رسانی، فیلتر وب سایت هایی بود که محتوای علمی مورد تأییدی را ارائه نمی دادند. به علاوه، وب سایت هایی که عمدتاً بر تجاری سازی و فروش متمرکز هستند اما مزایای اطلاعاتی را برای کاربران ارائه نمی دهند نیز در جهت فیلتر الگوریتم مدیک قرار گرفته اند. وب سایت هایی که به فروش محصولات یا خدمات مرتبط با پزشکی یا سلامت مشغول هستند، اما نمی توانند تخصص تأیید شده در این زمینه ها را ثابت کنند، منفی هستند و طبیعتاً باید فیلتر شوند. الگوریتم جستجوی گوگل، وب سایت ها را بر اساس E-A-T (تخصص-اقتدار-اعتماد) واجد شرایط می کند. E-A-T در مورد موضوعات مرتبط با پزشکی و سلامت توسط موتور جستجو با معیارهای مختلفی ارزیابی می شود. معیار اصلی، سطح تخصص افرادی است که در یک وب سایت محتوا تولید می کنند. همچنین به روز بودن مطالب ارائه شده نیز بسیار مهم است. به علاوه، لازم است تمام منابعی که برای تولید محتوا استفاده می شود به وضوح قابل مشاهده باشد.

با این حال، صنایع خاص و دسته بندی سایت ها به طور نامتناسبی در رتبه بندی الگوریتم سئو سایت مدیک تغییر یافتند. بر اساس گزارش Moz، نا ‌های معروفی مانند Buzzfeed، Betty Crocker و Mens Health تا 59% در جست و جو ضرر کردند.

راه هایی برای بهبود رتبه وب سایت شما در جستجو

در الگوریتم مدیک، دستورالعمل های گوگل مطمئناً بر اهمیت محتوای معتبر و با کیفیت تأکید می کنند. در ادامه، برخی از توصیه هایی را آورده ایم که می تواند به شما در بهبود وب سایتتان طبق الگوریتم مدیک کمک کند:

زمان بارگذاری صفحه: اگر بارگذاری وب سایت شما بیش از حد طول بکشد، رتبه شما را در گوگل تحت تأثیر قرار می دهد. زمان بهینه بارگذاری صفحه معمولاً 2 ثانیه است اما اگر بتوانید سرعتی کمتر از میانگین 5.4 ثانیه ای که برای بارگذاری وب سایت های مراقبت های بهداشتی طول می کشد را داشته باشید، بسیار خوب عمل کرده اید.

تمرکز بر E.A.T : تخصص، اقتدار، اعتماد: گوگل وب سایت ها را بر اساس ارتباط و اعتبار محتوای آن ها قضاوت می کند. محتوا بیش از آن که به مقالات طولانی و غنی از کلمات کلیدی نیاز داشته باشد، به اثبات اعتبار نیاز دارد. Domain Authority بر اساس عوامل بی شماری (با تمرکز مهم بر پیوندهای داخلی و خارجی ارزشمند)، مورد قضاوت قرار می گیرد. البته کیفیت محتوای داخل صفحه نیز نقش مهمی را ایفا می کند. افزایش اعتبار دامنه باعث می شود سایت شما برای خوانندگان و موتورهای جست و جو قابل اعتمادتر به نظر برسد.

یک صفحه ی «درباره ما» بگنجانید: مطمئن شوید که وب سایت، شرکت یا برند شما صفحه ای دارد که مستقیماً تخصص شما را به نمایش بگذارد. این صفحه می تواند شامل جوایز، اعتبارنامه ها و به رسمیت شناختن صنعت شما باشد که ثابت می کند شما قابل اعتماد هستید.

بیوگرافی دقیق نویسنده را ارائه دهید: یک وب سایت معتبر باید توسط نویسندگان محتوای قابل اعتماد پشتیبانی شود. در صورت لزوم (مثلاً در یک وبلاگ)، بیوگرافی کاملی را برای هر نویسنده درج کنید و اعتبار و تخصص آن ها را برجسته کنید.

اطلاعات را به طور مرتب به روز کنید: به‌ویژه در بخش های پزشکی، حقوقی و مالی، به روز نگه داشتن اطلاعات ضروری است.

نظرات مثبت مشتری/کاربر را تنظیم کنید: مشتریان و کاربران را تشویق کنید تا تجربیات خود را از استفاده از سایت/خدمت شما به اشتراک بگذارند.

زمان تعامل: زمان تعامل به مدت زمانی خلاصه می شود که وب سایت شما به طور کامل با کاربر تعامل برقرار می کند مانند ورود به یک پورتال یا ثبت نام برای یک خبرنامه. یک صفحه باید در عرض 50 میلی ثانیه به تعاملات کاربر پاسخ دهد. از Lighthouse می توان برای آزمایش زمان تعامل سایت استفاده کرد. یک راه اصلی برای بهبود امتیاز شما، به تعویق انداختن یا حذف کدهای غیر ضروری است.

ثبات بصری: اگر دکمه ها، تصاویر یا سایر عناصر در صفحه وب شما در حین بارگذاری حرکت می کنند، سایت شما از نظر بصری پایدار نیست و می تواند باعث شود کاربران به اشتباه روی پیوندها کلیک کنند یا آن ها را مجبور به یادگیری مجدد مکان اطلاعات در صفحه کنند. ابزارهای محبوب برای آزمایش ثبات بصری عبارت اند از Chrome's Experience Report، PageSpeed ​​Insights و Google Search Console.

محتوای با کیفیت تولید کنید: محتوا برای الگوریتم مدیک بسیار مهم است. یک محتوایی که کیفیت بالایی دارد، به مخاطبان خود بسیار توجه می کند. اطمینان حاصل کنید که محتوا به سوالات کاربران پاسخ واضحی می دهد و پاسخ هایی را که می خواهند، در زمان و مکان مورد نیاز ارائه می دهد. مستقیماً به عبارات و پرس و جوهای جستجو پاسخ دهید. ابزارهایی مانند «People also Ask» یا «Person The Public» گوگل، می توانند به تعریف موضوعات و عناوین مفید کمک کنند.

طراحی سازگار با موبایل: یکی از مواردی که می تواند چه بر اساس الگوریتم مدیک و چه بر اساس تمامی الگوریتم های گوگل به شما کمک کند، بهینه سازی سایت برای موبایل است. بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید که وب سایت مراقبت های بهداشتی شما نیز سازگار با موبایل است. بسیاری از افرادی که تلفن های هوشمند دارند، اطلاعات محلی را در تلفن های خود جست و جو می کنند. اگر وب سایت شما برای موبایل بهینه سازی نشده باشد، کاربران اغلب ناامید می شوند و آن را ترک می کنند.

سوالات متداول

الگوریتم مدیک برروی چه چیزی تمرکز دارد؟

در واقع این الگوریتم برروی کیفیت محتوا و تجربه کاربری سایت ها به خصوص سایت های پزشکی تمرکز دارد.

این الگوریتم چه سایت هایی را نظارت می‌کند؟

الگوریتم مدیک بر روی تمام سایت‌هایی که در حوزه‌های پزشکی، سلامت، تناسب اندام و محصولات مرتبط با این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند، نظارت دارد .

الگوریتم مدیک محصول آپدیت الگوریتم‌ها به حساب می‌آید؟

بله. در واقع این الگوریتم محصول یکی از آپدیت‌هایی است که گوگل بصورت دوره‌ای برای بهبود عملکرد خود عرضه می‌کند.