سئو داخلی چیست؟ چرا طراحان کمتر به سئو داخلی سایت خود توجه می کنند؟ آیا واقعا سئو داخلی در افزایش رتبه سایت اثر دارد؟
سئو داخلی به هر فعالیت و اقداماتی که داخل سایت انجام می شود و مربوط به کدنویسی داخلی است که به منظور افزایش رتبه سایت در گوگل است را سئو داخلی می گویند.
سئو داخلی چیست؟
سئو داخلی چیست؟ به آن سئو درون صفحه نیز گفته می شود و شامل بهینه سازی محتوا برای کاربران جهت افزایش رتبه در موتورهای جستجو است. بیشترین تمرکز سئو داخلی در بهینه سازی عناوین، محتوا و لینک های داخلی است.
همانطور که می دانید، سئو دو بخش دارد: سئو داخلی و سئو خارجی. متاسفانه مشاهده می شود که خیلی از طراحان با اینکه تجربه کاری زیادی دارند اما توجه ای به کدهای داخلی و نوع نوشتن آن نمی کنند.
سئو داخلی (On-Page SEO) که به سئوی درون صفحه نیز شاخته می شود، بهینه سازی صفحات وب برای رتبه بالاتر در موتورهای جستجو است. به عبارت دیگر، سئو داخلی به معنای بهینه سازی محتوای صفحه وب (و عواملی فراتر از محتوا) برای بهبود رتبه بندی موتورهای جستجو و جذب ترافیک ارگانیک است. به طور کلی، هدف سئو داخلی جلب ترافیک ارگانیک بیشتر به وب سایت است که با تکنیک های بهینه سازی آن، وب سایت خود را با ارزش تر و قابل استفاده تر برای کاربران می کنید که در نتیجه باعث افزایش دید وب سایت شما در موتورهای جستجو می شود.
سئو داخلی صفحه چرا مهم است؟
سئو داخلی به موتورهای جستجو کمک می کند تا وب سایت شما را درک کنند و تشخیص دهند که آیا با جستجوها و پرس و جوهای کاربران مرتبط است یا خیر. موتورهای جستجو در طول سال ها پیچیده تر شده اند واین مسئله، نیاز به تمرکز بر ارتباط محتوا در SERP ها را افزایش داده است. الگوریتم گوگل بر درک آنچه کاربران در جستجوی آن هستند و ارائه مرتبط ترین نتایج در پاسخ به جستجوهای کاربر تمرکز دارد. انطباق با این موارد تضمین می کند که موتورهای جستجو، رتبه شما را در SERP بالاتر می برند. شما می توانید این کار را با اطمینان از بهینه سازی وب سایت و محتوای آن مطابق با آخرین به روز رسانی الگوریتم و تمرکز بر نیازهای کاربران انجام دهید.
نحوه ایجاد محتوایی مناسب برای سئو داخلی
در ادامه، به برخی از مواردی خواهیم پرداخت که به شما در ایجاد یک محتوای مناسب کمک می کند:
- محتوایی مرتبط: مرتبط بودن محتوا با پرسش کاربران، بدون شک مهمترین بخش محتوای مناسب برای سئو داخلی است. همراستایی محتوای خود با جستارهای جستجوی مخاطب، شانس شما را برای جلب توجه افزایش می دهد. گوگل هدف جستجو را درک می کند و بنابراین نوع محتوایی که قرار می دهید و قالبی که انتخاب می کنید اهمیت زیادی در سئو داخلی دارد.
- محتوایی منحصر به فرد: ارائه آنچه که کاربر به دنبال آن است برای موتورهای جستجو بسیار مهم است. اگر محتوای شما چیز جدیدی را به روی میز نمی آورد، در جذب مخاطب و موتورهای جستجو شکست خواهید خورد.
- محتوایی عمیق: وقتی شخصی در وب جستجو می کند، به دنبال اطلاعات کامل و مفید می گردد. اگر محتوای شما نتواند اطلاعات عمیقی را در مورد موضوع ارائه دهد، به احتمال زیاد برای دریافت اطلاعات به سایت دیگری می رود. محتوای خوب تمام جنبه های موضوع را پوشش می دهد و این همان چیزی است که موتورهای جستجو نیز به دنبال آن هستند.
- وضوح محتوا: وضوح در محتوا یکی دیگر از ویژگی های مهم تولید محتوای خوب برای سئو داخلی است. محتوایی که واضح طراحی و نوشته شده است، خوانندگان را به خود جذب می کند زیرا آن ها می توانند به سرعت آن را مرور کنند. هنگام ایجاد محتوا برای وب سایت خود از گلوله ها (Bullet)، عنوان های فرعی، تصاویر، زبان آسان و جملات کوتاه استفاده کنید.
در این مقاله می خواهیم 24 تکنیک سئو داخلی که هر طراحی باید در اولین مرحله به آن ها دقت داشته باشد را بیان کنیم. همانطور که گفتیم سئو داخلی بیشتر مربوط به کدنویسی مطالب می باشد
1. عنوان صفحه ( Page Title)
عنوان صفحه یکی از مهمترین فاکتورهای سئو در سئو داخلی می باشد. هر صفحه شما باید دارای یک عنوان واحد باشد که کلمات کلیدی مهم در آنها قرار گرفته شود.
برای مثال ما یک پست آموزشی سئو در خصوص معرفی تکنیک های سئو داخلی نوشتیم. می توانیم عنوان آن را به این صورت بنویسیم: " تکنیک های اصلی در سئو داخلی" . همانطور که مشاهده می کنید، کلمه کلیدی ما در عنوان این صفحه قرار گرفته است.
با کارهرکسی که کلمه سئو داخلی را در گوگل جستجو کند، شانس دیده شدن صفحه شما توسط کاربر افزایش پیدا می کند.
2. تگ توضیحات ( Meta Description)
بعضی از مالکان وب سایت ها فراموش می کنند که از این تگ استفاده می کنند. در الگوریتم های جدید گوگل، توجه ویژه ای به این تگ شده است و مهمترین و بهترین مکان است که شما در آن کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود را استفاده کنید.
در تگ توضیحات شما فقط در حد 150 کلمه باید به گوگل بگویید که این صفحه در مورد چه چیزی است. اگر گوگل تناسبی بین این تگ و محتوای داخلی پیدا نکند، سایت شما را اسپم شناخته و آن را جریمه خواهد کرد.
برای نمونه ما تگ توضیحاتی که در یکی از صفحات سایت سئوکار به کار برده ایم به صورت زیر است:
" سئو درون صفحه ( سئوداخلی) یکی از انواع بهینه سازی وب سایت است. فعالیت سئو درون صفحه در سال 2016 از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است."
همانطور که مشاهده می کنید ما کلمه کلیدی خود را سئو درون صفحه ( سئو داخلی) است به تعداد دوبار استفاده کردیم. شما همین الان اگر سئو درون صفحه را در گوگل تایپ کنید، در رتبه اول گوگل قرار خواهد گرفت.
3. متا تگ ها کلمه کلیدی
البته این تکنیک دیگر امروزه در گوگل استفاده کارایی ندارد، اما استفاده از آن خالی از لطف نیست. توصیه می شود که در هر صفحه حداقل یک کلمه کلیدی را تعریف کنید و بعد نسبت به آن کلمه کلیدی، تولید محتوا کنید.
4. ساختاربندی URL
ساختارهای صفحه بهینه شده برای صفحه به شدت توصیه می شود چونکه توسط موتورهای جستجو مورد پیمایش قرار می گیرد. هر آدرس صفحه کمتر باشد، نتایج بهتری را می تواند نتایج گوگل داشته باشد. هرچند که تنها عامل موثر در سئو داخلی نیست.
عاملی که باعث بهینه شدن آدرس صفحه می گردد، به کار بردن کلمات کلیدی در آن است. توصیه می شود که حداقل یک بار کلمه کلیدی مرتبط را استفاده کنید.
5. تگ های بدنه
یکی از نکات مهم در تولید محتوا، بخش بندی کردن آن است. چون علاوه براینکه خوانایی را برای کاربر زیاد می کند، می تواند بر سئو سایت هم اثر مطلوبی داشته باشد. بخش بندی مطلب عموما با تگ های عنوان انجام می شود یعنی H1 تا H6
عموما از تگ H1 برای عنوان اصلی استفاده می شود. مهمترین نکته این است که از تگ H1 فقط یک بار می توان در هر صفحه ای استفاده کرد. برای عناوین داخلی در متن هر صفحه که اهمیت ویژه ای دارند از تگ H2 استفاده می کنند و برای زیر عنوان ها از تگ H3 استفاده می کنیم. تعداد استفاده از این دو تگ خیلی اهمیت ندارد و هر تعدادی می توان به کار برد. استفاده از تگهای عنوان یکی از عامل های بهینه سازی سایت و سئو داخلی می باشد.
6. چگالی کلمات کلیدی
در سئو داخلی، استفاده از کلمات کلیدی در متن خیلی مهم است. اگر کلمات کلیدی به درستی و در جای مناسب به کار بروند، گوگل به راحتی می تواند متوجه موضوع اصلی سایت شما گردد و آن را در نتایج موتورهای جستجو نشان دهد.
قبلا برای اینکه سایتی در صفحه اول گوگل نشان داده شود، کافی بود کلمات کلیدی را در متن زیاد به کار بریم. اما در الگوریتم های جدید گوگل در چند سال گذشته معرفی شدند، استفاده زیاد از کلمات کلیدی سایت را جریمه می کند و در موتورهای جستجو نشان نمی دهد.
براساس آماربدست آمده از گوگل، تعداد متوسط استفاده از کلمات کلیدی در متن 2 تا 5 درصد کل متن می باشد. همچنین بهتر است که در اول جملات و پاراگراف ها استفاده شود و روی آنها یک لینک داخلی به دیگر صفحات برقرار گردد.
7. بهینه سازی عکس ها
استفاده از عکس در متن می تواند بر جذابیت آن برای کاربر اضافه کند. اما توصیه می شود که عکس ها خود را نیز از نظر سئو بهینه کنید.
برای اینکه عکسی در سئو بهینه شود و در جستجوهای عکس گوگل نشان داده شود، باید از ویژگی ALT و Title در عکس استفاده شود. ویژگی Alt زمانی که عکس به هر دلیلی بارگذاری نشود، متن داخلی آن به جای عکس نشان داده می شود و در ویژگی Title وقتی که ماوس روی عکس قرار میگیرد، یک متن به جای آن نشان داده می شود.
نکته مهم در سئو داخلی عکس این است که باید از کلمات کلیدی داخل این دو ویژگی به کار ببرید تا در جستجوی عکس گوگل نشان داده شود. جستجوی عکس گوگل براساس ویژگی Alt انجام می شود.
8. لینک دهی داخلی
اغلب افراد فکر می کنند که لینک هایی که از سایت های دیگر وارد می شود، مهم است. هرچند که این لینک ها در سئو مهم هستند اما این ها نیستند. یکی از فاکتورهای مهم در افزایش سئو داخلی، ارتباط بین صفحات از لینک است. این لینک نه تنها باعث می شوند که کاربر به راحتی به تمامی صفحات شما پیمایش کند بلکه موتورهای جستجو هم می توانند از طریق این ارتباط تمامی صفحات را پیمایش کنند.
یک مزیت ارتباط دهی بین صفحات، زنده نگه داشتن آن ها است. اگر به صفحه ای هیچ لینکی داده نشود حکم صفحه بن بست و مرده را پیدا می کند و بعد از چند وقت از رده گوگل خارج می شود. برای اینکه بتوانید سئو کل صفحات سایت خود را بهینه کنید، لازم است بین تمامی صفحات شما یک ارتباط داخلی برقرار گردد.
9. خوانایی
خوانایی متن یکی از مهم ترین عواملی است که بر UX سایت شما تأثیر می گذارد. اکثر کاربران اینترنت متن یک صفحه را کلمه به کلمه نمی خوانند. آنها فقط برای مهم ترین اطلاعات یک صفحه را بررسی می کنند. هنگام تولید محتوا برای وب سایت خود به خوانایی آن توجه بیشتری نماید .
10. معماری صفحه
صفحه سایت خود را به صورت منطقی ساختار دهید و از عناوین مناسب استفاده کنید. به یاد داشته باشید کهH1-H6 تگ های معنایی هستند. آنها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا سلسله مراتب محتوا را درک کنند. آنها نباید برای اهداف یک ظاهر طراحی شده استفاده شوند.
11. Breadcrumbs
Breadcrumbs در واقع به بازدیدکنندگان سایت اطلاع می دهد که در کجای وب سایت قرار گرفته اند تا راحتر بتوانند از قابلیت های سایت استفاده نموده و در سایت حرکت کنند. این ابزار بسیار خوب ناوبری کمک شایانی نیز به گوگل می نماید تا ساختار وب سایت را تشخیص داده و کاربران را به صورت درست به صفحات وب سایت منتقل نماید.
12. Performance
Performance یا عملکرد صفحه یکی از مهمترین فاکتورها در سئو داخلی است. با توجه به اینکه اکثریت معیارهای سئو داخلی در ارتباط با محتوا و ساختار محتوا می باشد، این معیار کاملا با معیارهای دیگر متفاوت بوده و از اهمیت ویژه ای نزد گوگل برخوردار می باشد. صفحاتی که زمان لود آنها طولانی است و یا نمایش مناسبی در موبایل ندارند باعث افزایش نرخ فرار شده و در Performance صفحه یا وب سایت تاثیر زیادی خواهد داشت.
13. رسپانسیو
با 6.64 میلیارد کاربر تلفن هوشمند در جهان و 1.28 میلیارد نفر با تبلت 1،2، جستجوی اطلاعات ثابت به نظر می رسد. نیازی به گفتن نیست که یک وب سایت سازگار با موبایل بخش مهمی از حضور آنلاین شما است.
دو دلیل بزرگ برای اطمینان از اینکه بازدیدکنندگان با دستگاه های تلفن همراه تجربه خوبی در سایت شما دارند وجود دارد:
سایتهایی که برای موبایل بهینهسازی نشدهاند، بازدیدکنندگان را مجبور میکنند فقط برای خواندن محتوا، آنها را کوچک یا بزرگنمایی کنند، که ناامیدکننده است و میتواند باعث افزایش نرخ فرار آنها شود.
گوگل عمدتاً از نمایه سازی موبایل اول استفاده می کند، به این معنی که برای نمایه سازی و رتبه بندی ارتباط صفحه با جستارهای کاربر، محتوای موبایل را به نسخه دسکتاپ ترجیح می دهد.
14. Schema Markup
Schema Markup در واقع ساختار داده جهت درک بهتر موتورهای جستجو از محتوای وب سایت است. گوگل از آن برای دریافت اطلاعات دقیق و غنی برای SERP استفاده می کند. نشانه گذاری Schema Markup در انواع مختلف استفاده می شود، از جمله :
- Business events
- Search results
- FAQ pages
- News articles
- Job postings
- Local business information
15. Core Web Vitals
Core Web Vitals از سه معیار تشکیل شده است: زمان بارگذاری، ثبات بصری و تعامل یک صفحه. بزرگترین زمان محتوایی (LCP) زمانی را دنبال میکند که بزرگترین عنصر محتوایی ظاهر میشود. تغییر چیدمان تجمعی (CLS) نشان می دهد که چه مقدار تغییرات غیرمنتظره طرح بندی (تبلیغات، پنجره های بازشو و غیره) طول می کشد.
16. تجربه کاربری
تجربه کاربری مجموعه ای از سیگنال ها است که از Core Web Vitals، سازگاری با موبایل، امنیت تشکیل شده است.درک و تجربه واقعی کاربران از تعاملات صفحه وب (اعم از تلفن همراه و دسکتاپ) در تجربه کاربری اندازه گیری می شود.
17. برچسب های اجتماعی
یکی از اقداماتی که میتوانید جهت بهینه سازی سئو داخلی انجام دهید، ایجاد برچسب های اجتماعی است. برای انجام این کار لازم است محتوای وب سایت خود را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید. به عنوان مثال، میتوانید یک صفحه در اینستاگرام یا توییتر باز کرده و لینک مربوط به مقالات خود را همراه با یک بنر تبلیغاتی جذاب پست و استوری کنید. به این ترتیب کاربران امکان خواهند داشت علاوه بر موتورهای جستجو، از طریق روشهای دیگر با سایت شما تعامل داشته باشند.
جدا از این مسئله، اشتراک گذاری محتوای وب سایت درون شبکههای اجتماعی باعث میشود افراد علاقهمند روی لینک مورد نظر کلیک کرده و نرخ کلیک یا نرخ تبدیل صفحه افزایش یابد. البته لازم نیست تمامی صفحات وب سایت را به اشتراک بگذارید. زیرا هر وبلاگی ارزش به اشتراک گذاری در فضای مجازی را ندارد.
همچنین میتوانید از شبکههای اجتماعی برای دریافت بازخورد و نظرات کاربران استفاده کنید. به عنوان مثال، از کاربران و دنبال کنندگان بخواهید نظرات خود را در رابطه با محتوای وبلاگ و کیفیت آن کامنت کنند یا از یک تا پنج به محتوای وب سایت امتیاز دهند. به این ترتیب، متوجه خواهید شد که وبلاگ شما از نظر محتوا و سئو داخلی تا چه اندازه با کیفیت است. کافی است برچسبهای جدید مثل (Open Graph) و (Twitter) را نصب کنید. به این ترتیب، میتوانید بخشهای مختلف از وبلاگ خود را به عنوان توییت منتشر کنید.
18. افزونه ها
یکی دیگر از اقدامات مهمی که جهت بهینه سازی سئو داخلی انجام میشود، استفاده از افزونههای گوگل است. این افزونهها به وب سایتها کمک میکنند تا به اول فهرست نتایج جستجو منتقل شوند. افزونهها معمولاً با نام ریچ اسپینت شناخته میشوند و به گوگل کمک میکنند تا محتوای صفحه شما راحتتر درک کند.
حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که عبارتهایی مانند طرز تهیه پخت کیک خانگی را در گوگل جستجو کنید. در این حالت نتایجی که در قسمت بالایی فهرست جستجو نمایش داده میشوند، با نتایج پایین صفحه کاملاً متفاوت هستند.
صفحاتی که در قسمت بالای فرصت نتایج جستجو نمایش داده میشوند، از افزونههایی مثل ریچ اسپینت استفاده کردهاند. با استفاده از این افزونهها، میتوان در کنار لینک وبسایت از تصاویر و ویدیو استفاده کرد. نتایج آماری گوگل نشان میدهد صفحاتی که از ریچ اسپینت استفاده میکنند، نرخ کلیک بالاتری داشته و دارای ترافیک بالایی هستند.
19. سازگاری با موبایل
یکی از مسائل دیگری که میتوانید برای بهینه سازی سئو داخلی مورد توجه قرار دهید، سازگاری با موبایل است. هر مسئلهای که باعث کاهش ترافیک وب سایت شود، میتواند رتبه بندی صفحه را نیز تحت تاثیر قرار دهد. همانطور که میدانید، امروزه اکثر کاربران از گوشی تلفن همراه برای جستجو در گوگل استفاده میکنند. زیرا گوشی تلفن همراه سریعتر از لپ تاپ و رایانه شما را به دنیای اطلاعات جهانی متصل میکنند. به همین دلیل لازم است صفحه شما علاوه بر سازگاری با لپ تاپ و رایانه، با گوشی تلفن همراه نیز سازگار باشد.
20. سرعت بارگذاری صفحه
سرعت بارگذاری صفحه نیز اهمیت بسیار زیادی در بهینه سازی سئو داخلی وب سایت دارد. هدف اصلی موتورهای جستجو از جمله گوگل این است که کاربران در سریعترین زمان ممکن به اطلاعات مورد نیاز خود دست پیدا کنند. هرچقدر بارگذاری صفحه با سرعت بیشتری انجام شود، کاربران تجربه بهتری بعد از ورود به وب سایت شما خواهند داشت. هنوز هم صفحاتی وجود دارند که از کیفیت و محتوای فوقالعاده برخوردار هستند، اما سرعت بارگذاری آنها پایین است.
هر چقدر سرعت بارگذاری صفحه افزایش یابد، امتیازی که توسط کاربران دریافت میکنید بیشتر خواهد شد. در نتیجه، رتبه بندی صفحه شما بالاتر میرود. برای بررسی سرعت بارگذاری صفحه میتوانید از ابزارهای مختلف استفاده کنید. یکی از بهترین ابزارها برای بررسی این مسئله، (PageSpeed Insights) است که توسط موتور جستجوی گوگل معرفی شده است.
این ابزار میتواند سرعت بارگذاری صفحه شما را در موبایل و دسکتاپ تجزیه و تحلیل کند. همچنین در پایان، نکاتی در رابطه با بهینه سازی سرعت صفحه به شما پیشنهاد میدهد که میتوانید از آنها استفاده کنید. چند عامل کلی وجود دارد که سرعت بارگذاری صفحه شما را کاهش میدهد. برای افزایش سرعت بارگذاری صفحه و رفع مشکلات فنی، میتوانید از اقدامات زیر کمک بگیرید:
- درخواستهای HTTPرا کاهش دهید
- سرعت بارگذاری صفحات را چندین بار بررسی کرده و مطمئن شوید که زمان پاسخ دهی سرور از ۲۰۰ میلی ثانیه کمتر باشد.
- حافظه پنهان مرورگر را روی ۷ روز یا بیشتر تنظیم کنید
- از تصاویری استفاده کنید که حجمی کمتر از ۱۰۰ کیلوبایت داشته باشند و در قالب (jpg، .png، .gif) باشند.
21. انتخاب کلمه کلیدی
هنگام انتخاب کلمه کلیدی دقت بسیار زیادی داشته باشید. تعداد کلمات کلیدی باید کافی و مرتبط با متن شما باشد. بهتر است برای انتخاب کلمات کلیدی، سوالاتی که بیشتر کاربران امروز در گوگل جستجو میکنند را یادداشت کرده و از بین آنها چند کلمه کلیدی مناسب را انتخاب کنید.
22. انتخاب عنوان وب سایت
هنگام انتخاب عنوان وب سایت عجله نکنید. با کمی جستجو میتوانید عناوین جذابی را طراحی کنید. البته توجه داشته باشید که عنوان وب سایت باید دارای کلمه کلیدی باشد.
23. استفاده از مشتقات کلمه کلیدی
یکی از نکات مهمی که میتواند به سئو داخلی و کیفیت محتوای وب سایت شما کمک کند، استفاده از مشتقات کلمه کلیدی است. برای انجام این کار کافی است مترادف کلمات کلیدی را نیز در محتوای وب سایت به کار ببرید. این یک انتخاب هوشمندانه است که باعث میشود رتبه بندی وب سایت شما افزایش یابد.
24. استفاده از ویدئو و پادکست
محتوای وب سایت صرفاً شامل متن نیست. باید از نظر ظاهری نیز وب سایت خود را بهینه کنید. به عنوان مثال، از ویدیو یا پادکست صوتی برای افزایش کیفیت محتوای وب سایت خود کمک بگیرید.
برگرفته از مقالات زیر
on page seo
on page seo factor
what is on page seo
best on page seo
سوالات متداول
آیا لینک دهی برای سئو داخلی خوب است؟
پیوندهای داخلی به گوگل کمک می کنند تا تمام صفحات سایت شما را پیدا، فهرست و درک کند. اگر از آنها به صورت صحیح استفاده کنید، پیوندهای داخلی می توانند اعتبار صفحه (همچنین به عنوان را به صفحات مهم ارسال کنند.
تعریف سئو داخلی چیست و چرا اهمیت دارد؟
به کلیه فعالیت هایی که در راستا سئو سایت درون وب سایت انجام می شود سئو داخلی گفته می شود. سئو داخلی به عنوان زیر ساخت بهینه سازی سایت مهمترین کاری است که قبل از انجام هر کاری می بایست در وب سایت انجام شود
لینک دهی داخلی چگونه تعریف می شود؟
لینک دهلی داخلی، یک پست یا یک صفحه را به دیگری متصل می کند. این را می توان با لینک دادن محتوای متنی یا تصویری به عنوان منبع انجام دهید. ایجاد لینکها از طریق کلمات رایج تر از استفاده از تصاویر است.
تفاوت بین بک لینک و لینک داخلی چیست؟
بک لینک ها لینک هایی از سایر وب سایت ها هستند که به سایت شما اشاره می کنند. لینک های داخلی لینک هایی هستند که از یک صفحه در سایت شما به صفحه دیگر اشاره می کنند. هر دو دارای ارزش سئو هستند، اما بک لینک ها معمولا سخت تر هستند و بنابراین ارزشمندتر به حساب می آیند.
چه تعداد لینک داخلی برای سئو مناسب است؟
صفحه من باید چند لینک داخلی ورودی داشته باشد؟ برای اکثر وبسایتها و برای بیشتر صفحات آن وبسایتها، تعداد بهینه پیوندهایی که به محتوای شما اشاره میکنند باید حدود 20 باشد. مانند سایر موارد مرتبط با سئو، این تعداد بستگی به ابعاد سایت شما دارد.
کارکرد اصلی سئو داخلی چیست؟
سئو داخلی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که در سئو سایت تاثیر مستقیم داشته و مواردی از قبیل تغییر در محتوا و متا تگ ها را در بر می گیرد.
چند نوع سئو داخلی وجود دارد؟
سئو داخلی را می توان به طور کلی به سه دسته تقسیم کرد: محتوا، HTML و معماری وب سایت.