به روز رسانی مطالب قدیمی

به روز رسانی مطالب قدیمی در وب سایت می تواند سئو سایت شما را افزایش دهد و شانس تبدیل را بالاتر ببرد. در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که کدام مطالب ها را باید به روز رسانی کنید، چگونه این کار را انجام دهید و در نهایت چگونه محتوای به روز شده را تبلیغ کنید. با ما همراه باشید.

کدام مطالب را باید به روز رسانی کنید؟

اگر مدتی وبلاگ نویسی کرده باشید، به روز رسانی به خوبی جواب می دهد. انواع خاصی از مقالات هستند که بهترین گزینه های به روز رسانی می باشند:

  • مقالاتی که تقریباً رتبه بالایی دارند: آن ها می توانند با کمی تقویت به آهنربای ترافیک تبدیل شوند.
  • مقالاتی که در حال حاضر دارای رتبه بالایی هستند، اما در معرض خطر پیشی گرفتن از رقبا هستند.
  • مقالاتی که در اولین انتشارشان سر و صدای زیادی ایجاد کردند.
  • مقالات تحقیقی که قدیمی شده اند.

مقالاتی را که تقریباً رتبه بالایی دارند، به روز رسانی کنید

ممکن است محتوایی داشته باشید که رتبه ی بالایی داشته باشد، برای مثال در صفحه ی دوم گوگل (برای کلمات کلیدی خاصی) قرار داشته باشد. آن ها را پیدا کنید و بهبود ببخشید. بر خلاف تحقیقات کلاسیک عبارات کلیدی (یافتن عبارات، تولید محتوا، بررسی رتبه بندی)، با این روش گوگل به شما می گوید که چه عباراتی را هدف قرار دهید (رتبه بندی را بررسی کنید، عبارات را پیدا کنید، محتوا را بهبود بخشید). این روش معکوس است و بسیار مؤثرتر است.

مقالاتی که رتبه خوبی دارند اما در معرض خطر هستند

این دومین فرصت بزرگ سئو برای به روز رسانی مطالب قدیمی است. برخی از مطالب شما ممکن است عقب بیفتد زیرا رقبایتان، مطالب بهتری را تنظیم کرده اند. دو راه برای پیدا کردن این مطالب وجود دارد. اولین مورد ترافیک است. فقط تغییرات ترافیک در طول زمان را در هر صفحه بررسی کنید. البته این ترافیک ممکن است از جستجو نباشد و آن صفحات لزوماً لندینگ پیج نیستند. بهتر است به صفحه فرود بروید، یک بخش اضافه کنید تا فقط ترافیک ارگانیک را ببینید و سپس ترافیک را با دوره قبلی مقایسه کنید. اگر به ساختن گزارش ها علاقه دارید، می توانید این را در Google Data Studio تنظیم کنید، که اسکن آن آسان تر است.

روش دیگر برای نظارت بر تغییرات رتبه بندی، استفاده از نرم افزار های SEO مانند SEMrush یا Moz است. این ها رایگان نیستند، اما گزارشی را در اختیار شما قرار می دهند که در آنالیتیکس یا کنسول جستجو نخواهید یافت: تغییرات در رتبه بندی برای کلمات کلیدی خاص در طول زمان.

چگونه پست های وبلاگ قدیمی را برای سئو و رتبه های بالاتر به روز کنیم

دو رویکرد برای به روز رسانی مقالات وبلاگ وجود دارد.

1. روش اول: برخی از وبلاگ نویسان به سادگی تیتر و چند بخش را به روز می کنند.

2. روش دوم: برخی از وبلاگ نویسان کل پست را بازنویسی می کنند.

ما معمولاً رویکرد دوم را در پیش می گیریم و پیشنهاد می کنیم که مقاله را کاملاً اصلاح کنید. برای اینکه پست وبلاگ را به سطح بعدی برسانیم، به عقب برمی گردیم و دوباره به موضوع نگاه می کنیم:

  • آیا تحقیقات جدیدی در این زمینه انجام شده است؟
  • آیا تفکر یا رویکرد ما تغییر کرده است؟
  • آیا نمونه های جدیدی برای گنجاندن داریم؟
  • کدام جلوه های بصری می تواند به بهترین وجه از این محتوا پشتیبانی کند؟
  • با چه اینفلوئنسرها باید همکاری کنیم؟

در پایان، برخی از جملات و بخش ها حفظ خواهند شد، اما به طور کلی کار شما یک بازنویسی است.

تبدیل به محتوایی همیشه سبز ممنوع

اگرچه محتوا سبز می توانند در تمامی زمان ها برای شما مفید باشند اما نباید تمامی مطالب خود را تبدیل به محتواهای همیشه سبز کنید. در به روز رسانی مطالب قدیمی، ممکن است بخواهید برخی از آمارها را حذف کنید و جایگزینی برای آن ها نیاورید. ما این کار را توصیه نمی کنیم زیرا در کنار محتواهای همیشه سبز، کاربران به محتواهایی که مطالب دقیق و به روز می دهد و با آمارهای به روز پشتیبانی می شوند نیز توجه بسیاری می کنند.

بازیافت URL چیست؟

با به روز رسانی مطالب قدیمی، اساساً URL اصلی را بازیافت می کنید. اگر آن URL از وب سایت های دیگر به آن لینک داده شده است، شما از اعتبار موجود آن صفحه استفاده می کنید که می تواند قابل توجه باشد. شما می توانید از نرم افزار سئو و یا کنسول جستجوی گوگل برای شمارش لینک ها و تخمین اعتبار آن صفحه استفاده کنید.

در هر صورت، با استفاده مجدد از یک URL قدیمی، می توانید عبارات کلیدی را هدف قرار دهید که اگر بخواهید یک مطلب جدید تنظیم کنید، از دسترس خارج می شوند. با به روز رسانی، URL از قبل مجاز است تا در صورتی که توسط وب سایت های دیگر به آن لینک داده شده باشد، رتبه خوبی داشته باشد!

این قوانین را برای ایجاد URL هایی که بعداً استفاده مجدد از آن ها آسان است، در نظر بگیرید:

  • هرگز عددی را در URL قرار ندهید.
  • این بد است زیرا وقتی آن را در سال آینده به روز کنید، ممکن است 12 روش ارائه دهید نه 7 روش. اگر URL را بازیافت کنید، با عنوان و هدر مطابقت ندارند.
  • هرگز قالبی را در URL قرار ندهید.
  • این نیز بد است زیرا ممکن است بخواهید بعداً مقاله ای در این URL منتشر کنید. وقتی سال آینده آن را به روز می کنید، ممکن است یک اینفوگرافیک (یا وبینار یا کتاب الکترونیکی) نباشد.
  • URL هر مقاله باید کوتاه، ساده و توصیفی باشد. بدون اعداد و فرمت.

اینفلوئنسر مارکتینگ

مقالاتی را که به اصل پیوند داده شده اند (با استفاده از SEMrush، Moz، Buzzsumo و غیره) پیدا کنید و سپس به نویسنده اطلاع دهید که مقاله به روز شده است. آن ها ممکن است دوباره آن را پوشش دهند، به خصوص اگر نسخه جدید شامل تحقیقات به روز شده باشد.

منابع:

Updating Content for SEO

سوالات متداول

بروزرسانی وبلاگ چه تاثیراتی برروی سئو دارد؟

میتواند باعث افزایش رتبه در موتور جستجو شود.

چه مطالبی نیاز به بروزرسانی دارند؟

مطالبی که رتبه بالایی دارند، مقالات تحقیقی که قدیمی هستند و یا مقالاتی که در زمان انتشار مورد استقبال قرار گرفتند باید بروزرسانی شوند.

نکته مهم درباره بروزرسانی مطالب چیست؟

صفحات زیادی ممکن است به دلیل برورسانی نشدن، ایندکس و رتبه بندی نشوند. در نتیجه بهتر است حتما بروزرسانی پست های قدیمی را انجام دهید.